Εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού στα Χανιά

Εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού στα Χανιά

Oι λιμενικοί βρήκαν 1.350 πακέτα τσιγάρα από διάφορες μάρκες και ένδεκα συσκευασίες τυποποιημένου καπνού συνολικού βάρους 550 γραμμαρίων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης

Εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού στα Χανιά
Ένα από τους πιο σημαντικούς διακινητές λαθραίων προϊόντων καπνού στα Χανιά συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου, που είχαν πληροφορίες για την δράση του και έκαναν έρευνες στο σπίτι και την αποθήκη του όπου ανακάλυψαν το παράνομο εμπόρευμα.

Συνολικά, στις ιδιοκτησίες του 34χρονου Έλληνα, οι λιμενικοί βρήκαν 1.350 πακέτα τσιγάρα από διάφορες μάρκες και ένδεκα συσκευασίες τυποποιημένου καπνού συνολικού βάρους 550 γραμμαρίων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Όλα τα εμπορεύματα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο της Σούδας για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

Κλείσιμο
Ο 34χρονος που ήταν έτοιμος να σπρώξει στην αγορά τα λαθραία πακέτα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι προμηθευτές των λαθραίων προϊόντων.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης