Αγρίνιο: Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον πορτοφολά!

Αγρίνιο: Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον πορτοφολά!

Ένας περαστικός είδε τον 34χρονο να πετά το κλεμμένο πορτοφόλι στα σκουπίδια, αφού αφαίρεσε από μέσα 770 ευρώ και ένα βιβλιάριο καταθέσεων

Αγρίνιο: Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον πορτοφολά!
Η παρατηρητικότητα ενός πολίτη έγινε αιτία να πέσει στα χέρια των αστυνομικών ένας 34χρονος πορτοφολάς στο Αγρίνιο, αλλά και να ενημερωθεί για την κλοπή το... θύμα του που δεν είχε αντιληφθεί ότι το πορτοφόλι της είχε κάνει φτερά μέσα από τον χώρο εργασίας της!

Ο περαστικός είχε δει έναν άγνωστο να πετάει σε έναν κάδο απορριμμάτων το πορτοφόλι και υποψιάστηκε ότι ήταν κλεμμένο. Έτσι, ειδοποίησε αστυνομικούς και τους έδωσε την περιγραφή του υπόπτου. Ο 34χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά και επιβεβαιώθηκε ότι νωρίτερα είχε κλέψει από ένα κατάστημα το πορτοφόλι που είχε μέσα 770 ευρώ, ένα βιβλιάριο καταθέσεων και ένα κινητό!

Κλείσιμο
Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια, που ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές. Οι αστυνομικοί πήγαν το κλεμμένο πορτοφόλι και τα χρήματα που βρήκαν πάνω του στο κατάστημα που υπέδειξε για να τα παραδώσουν στην 50χρονη εργαζόμενη και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι δεν είχε καν πάρει είδηση ότι την είχαν ξαφρίσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης