Μυτιλήνη: Νεαρή χτύπησε αστυνομικό για να μη συλλάβει τον νταή φίλο της!

Μυτιλήνη: Νεαρή χτύπησε αστυνομικό για να μη συλλάβει τον νταή φίλο της!

Ο 38χρονος και η 19χρονη τσιγγάνα αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους επιτέθηκαν

Μυτιλήνη: Νεαρή χτύπησε αστυνομικό για να μη συλλάβει τον νταή φίλο της!
Σαν... μαινόμενη τίγρη χίμηξε πάνω σε έναν από τους αστυνομικούς που επιχειρούσαν να συλλάβουν έναν ομόφυλό της μια νεαρή τσιγγάνα στη Μυτιλήνη και τον χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον! Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί και αυτή με χειροπέδες.

Το επεισόδιο συνέβη σε ένα δημοτικό χώρο στάθμευσης, όπου οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν 38χρονο και μία 19χρονη να κινούνται ύποπτα και προσπάθησαν να τους ελέγξουν. Όμως, ο 38χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους και τους απείλησε βρίζοντάς τους. Την ίδια στιγμή, η 19χρονη επιτέθηκε σε έναν από τους  αστυνομικούς χτυπώντας τον για να αποτρέψει την σύλληψή του!

Τελικά, συνελήφθησαν και οι δυο και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία κατά περίπτωση για απειλή, εξύβριση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αντίσταση με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης