Διακινούσε ηρωίνη κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια

Διακινούσε ηρωίνη κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια

Για τη σύλληψη του 34χρονου Έλληνα, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα  στην κατοικία του

Διακινούσε ηρωίνη κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών για κάθε γούστο διακινούσε σε όλη την Εύβοια ένας νεαρός που είχε μετατρέψει σε... σούπερ μάρκετ το σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας και δεχόταν εκεί την «πελατεία» του. Για την ασφάλειά του, μάλιστα, είχε στην κατοχή του τρία κυνηγετικά όπλα.

Για τη σύλληψη του 34χρονου Έλληνα, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα  στην κατοικία του. Σε διάφορα δωμάτια, ανακάλυψαν μια πλάκα ηρωίνης βάρους 483,5 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 249,5 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με 19 γραμμάρια κοκαΐνης, 27 «φιξάκια» κοκαΐνης βάρους 6,6 γραμμαρίων, 68 χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά των οποίων ο δράστης δεν διέθετε ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά!

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στον 34χρονο και κατέσχεσαν τα όπλα για τα οποία δεν είχε άδεια κατοχής και δυο κινητά που είχε πάνω του, τα οποία ερευνούν με δικαστική εντολή για να εντοπίσουν τους προμηθευτές και τους «πελάτες» του. Ο εισαγγελέας  Πρωτοδικών Χαλκίδας του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

*** Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 366 γραμμαρίων, τέσσερα τσιγαριλίκια και μια ζυγαριά ακριβείας βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοχή ενός 45χρονου Αλβανού και ενός 50χρονου Πακιστανού, στους οποίους έκαναν έλεγχο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 26χρονος που εντοπίστηκε να έχει πάνω του 81 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, χωρίς να διαθέτει και την σχετική ιατρική συνταγή. Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης