Νέο οπλοστάσιο σε σπίτι στη Μεσσηνία

Νέο οπλοστάσιο σε σπίτι στη Μεσσηνία

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί; 

Νέο οπλοστάσιο σε σπίτι στη Μεσσηνία
Συναγωνίζονται επάξια τους... Κρητικούς στην οπλοκατοχή οι κάτοικοι της Μεσσηνίας. Αυτό προκύπτει από τις αλλεπάλληλες συλλήψεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες για παράνομη κατοχή οπλισμού, με τελευταία αυτή ενός 56χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας.

Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας που έκαναν έρευνα στην κατοικία του μετά από πληροφορίες, είχε στην κατοχή του ένα ημιαυτόματο πολεμικό όπλο, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου, τρεις γεμιστήρες, τρία κυνηγετικά όπλα από τα οποία το ένα αυτοσχέδιο, 895 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια μεταλλική σπάθα με λάμα μήκους 0,36 εκατοστών, ένα αναδιπλούμενο στιλέτο, μια διόπτρα τυφεκίου και 33 κροτίδες. Ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και τα βεγγαλικά, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρανομίες.

Κλείσιμο
Το ίδιο ερευνούν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κέρκυρας για έναν 62χρονο που συνέλαβαν στην πόλη του νησιού, μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, με σιγαστήρα και 32 αβολίδωτα φυσίγγια, αλλά και κυνηγετικά όπλα των οποίων οι άδειες κατοχής δεν είχαν ανανεωθεί και ένα από αυτά είχε πριονισμένη κάννη!  Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας που του άσκησε δίωξη για παράνομη εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης