Χτύπησε πάλι η απατεώνισσα με τα κινητά

Χτύπησε πάλι η απατεώνισσα με τα κινητά

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστιδα μια 26χρονη

Χτύπησε πάλι η απατεώνισσα με τα κινητά
Δεν υπάρχει πόλη στη βόρεια Ελλάδα όπου να μην έχει θύματα μια νεαρή απατεώνισσα η οποία έχει εξαπατήσει δεκάδες υποψήφιους αγοραστές κινητών, τα οποία υποτίθεται ότι πουλάει σε χαμηλές τιμές μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών! Ένα ακόμη κρούσμα καταγράφηκε στις Σέρρες με θύμα μια 22χρονη κοπέλα.

Όπως κατήγγειλε στην Ασφάλεια η 22χρονη, είχε βρει σε ιστοσελίδα αγοραπωλησίας στο Ίντερνετ την αγγελία για την πώληση ενός κινητού και επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 11 Μαρτίου με την φερόμενη ως πωλήτρια. Εκείνη της ζήτησε να καταθέσει 50 ευρώ ως προκαταβολή για υποτιθέμενη αγορά, πράγμα που έκανε, όμως δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστιδα την 26χρονη και διαπίστωσαν ότι οι υπηρεσίες της χώρας έχουν χάσει το... λογαριασμό με τις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της! Η τελευταία παρόμοια απάτη της είχε εξιχνιαστεί στις 10 Δεκεμβρίου με θύμα έναν 35χρονο από την Καβάλα τον οποίο έπεισε στις 30 Νοεμβρίου να αγοράσει μια προπληρωμένη κάρτα των 100 ευρώ και να της δώσει τον κωδικό ως προκαταβολή για την πώληση ενός κινητού! Σε βάρος της νεαρής σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης