Πρόστιμα για θανάτωση ζώων στην Φθιώτιδα

Πρόστιμα για θανάτωση ζώων στην Φθιώτιδα

Στους δύο ασυνείδητους επιβλήθηκαν από την Αστυνομία διοικητικά πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ, ενώ εκκρεμεί η ποινική εκδίκαση των υποθέσεών τους

Πρόστιμα για θανάτωση ζώων στην Φθιώτιδα
Ακριβά θα πληρώσουν δυο ασυνείδητοι από την Φθιώτιδα τους θανάτους αδέσποτων ζώων που είχαν προκαλέσει πέρυσι το καλοκαίρι. Ήδη, όπως ορίζει η καινούργια νομοθεσία, τους επιβλήθηκαν από την Αστυνομία διοικητικά πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ, ενώ εκκρεμεί η ποινική εκδίκαση των υποθέσεών τους.

Το ένα πρόστιμο επιβλήθηκε σε ένα νεαρό από την Ελάτεια, ο οποίος θανάτωσε με μια... κλωτσιά ένα γατάκι στο κέντρο της Λαμίας, όπου είχε πάει για διασκέδαση μαζί με τους φίλους του τον Αύγουστο του 2015! Ο θάνατος του άτυχου ζώου κινητοποίησε τους κατοίκους της πόλης, που κάλεσαν την τοπική Αστυνομία, άνδρες της οποίας κίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες σε βάρος του απάνθρωπου νεαρού.

Το δεύτερο θανατηφόρο περιστατικό είχε προκαλέσει τον Σεπτέμβριο του 2015 ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα σκύλο που είδε να περιφέρεται μέσα στον περιφραγμένο χώρο του εργοστασίου του, στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, με αποτέλεσμα το άτυχο τετράποδο να σκοτωθεί ακαριαία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης