Λέσβος: Έκλεψαν τις οικονομίες και τα τσιγάρα ηλικιωμένης!

Λέσβος: Έκλεψαν τις οικονομίες και τα τσιγάρα ηλικιωμένης!

Ο δράστης, μαζί με τον ανήλικο συνεργό του ηλικίας 17 χρόνων που αναζητείται, κατηγορούνται για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς είχαν καταστρέψει το ηλεκτρονικό σύστημα συναγερμού του σπιτιού για να μπουν ανενόχλητοι μέσα

Λέσβος: Έκλεψαν τις οικονομίες και τα τσιγάρα ηλικιωμένης!
Μπαράζ κλοπών έγινε στη Λέσβο, αλλά οι αστυνομικοί επαγρυπνούσαν και προχώρησαν σε συλλήψεις για δυο από τις περιπτώσεις. Στη μία, μάλιστα, κατηγορείται και ένας ανήλικος «θεριακλής» που άρπαξε ακόμη και τα… τσιγάρα μιας ηλικιωμένης!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πλωμαρίου εξιχνίασαν την εισβολή στο σπίτι μιας 88χρονης στην κοινότητα Μεγαλοχώρι και συνέλαβαν έναν 34χρονο που έκανε Ανάσταση στα… κρατητήρια. Ο δράστης, μαζί με τον ανήλικο συνεργό του ηλικίας 17 χρόνων που αναζητείται, κατηγορούνται για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς είχαν καταστρέψει το ηλεκτρονικό σύστημα συναγερμού του σπιτιού για να μπουν ανενόχλητοι μέσα. Όταν τα κατάφεραν, παραβίασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού και είχαν αρπάξει 300 ευρώ που φύλαγε η ηλικιωμένη για τις γιορτές, αλλά και τρεις… κούτες με τσιγάρα! 

Κλείσιμο
*** Μια παρόμοια κλοπή ερευνά και το αστυνομικό τμήμα Γέρας, που αναζητά τους δράστες της διάρρηξης στο σπίτι μιας 44χρονης στην περιοχή του Μεσαγρού. Και σε αυτό, οι άγνωστοι που έδρασαν την ώρα της Ανάσταση παραβίασαν ένα παράθυρο και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.

*** Δήθεν για να πιεί καφέ πήγε σε μια καφετέρια στη Μυτιλήνη ένας 29χρονος Αλγερινός, αλλά μόλις απομακρύνθηκε η 46χρονη υπάλληλος του καταστήματος άρπαξε το κινητό της και το πορτοφόλι της που είχε μέσα 100 ευρώ! Ωστόσο, συνελήφθη λίγο μετά την Ανάσταση και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης