Τέλος τα διημερεύοντα φαρμακεία τις καθημερινές από 1η Μαΐου

Τέλος τα διημερεύοντα φαρμακεία τις καθημερινές από 1η Μαΐου

Με αυτή την απόφαση, οι φαρμακοποιοί, προσπαθούν να πιέσουν το κράτος, να θεσπίσει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες

Τέλος τα διημερεύοντα φαρμακεία τις καθημερινές από 1η Μαΐου
Σε άρση των διημερεύσεων από την 1η Μαΐου προχωρά ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας , ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), μετά από χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΦΣΑ, αποφάσισε την άρση των διημερεύσεων (ωράριο 8 π.μ.- 8 μ.μ.) από 1/5/2016, εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται σε έγγραφο που απέστειλε ο ΦΣΑ προς το Υπουργείο Υγείας «Η απόφαση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του Φαρμακευτικού κλάδου, να οριστεί εκ μέρους της πολιτείας συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες».

Εξάλλου, το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου παρουσία 180 αντιπροσώπων από ολόκληρη τη χώρα αλλά και των προέδρων των φαρμακευτικών Συλλόγων, όπου μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και το θέμα του ωραρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης