«Εχεις πρεμιέρα», γράφουν οι θαυμαστές του Παντελίδη στο σημείο του δυστυχήματος

«Εχεις πρεμιέρα», γράφουν οι θαυμαστές του Παντελίδη στο σημείο του δυστυχήματος

Το σημείο της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο έχει γεμίσει με χειρόγραφα μηνύματα, λουλούδια, αρκουδάκια και εικονίσματα  - Συγκλονίζει η αγάπη του κόσμου στην γειτονιά του τραγουδιστή 

«Εχεις πρεμιέρα», γράφουν οι θαυμαστές του Παντελίδη στο σημείο του δυστυχήματος
Αμέτρητα είναι τα λουλούδια, τα αρκουδάκια και οι αφιερώσεις στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί  την Πέμπτης την ώρα που συνόδευε τις δυο κοπέλες στο σπίτι τους.


Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φίλοι και θαυμαστές του 33χρονου τραγουδιστή από χθες το πρωί όπου και μαθεύτηκε η είδηση του θανάτου του προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο, αφήνουν διάφορα αντικείμενα στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος ως φόρο τιμής στον τραγουδιστή και στιχουργό.


Το σημείο της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο έχει γεμίσει με αμέτρητα αντικείμενα, χαρτάκια, ποτήρια ποτού, λουλούδια, κεριά και αφιερώσεις ακόμα και εικονίσματα της Παναγίας.  Ο κόσμος που έρχεται στο σημείο αρνείται να πιστέψει ότι ο νεαρός τραγουδιστής έφυγε τόσο απρόσμενα από την ζωή βυθίζοντας το πανελλήνιο στην θλίψη.

Κλείσιμο












Συγκλονίζει η αγάπη του κόσμου στην γειτονιά του Παντελή Παντελίδη

Τα δυο μαγαζιά ιδιοκτησίας της οικογένειας του 33χρονου τραγουδιστή που βρίσκονται στην πλατεία Στέλιου Καζαντζίδη στη Νέα Ιωνία από χθες δέχονται την αγάπη και την συμπαράσταση των γειτόνων και φίλων της οικογένειας του αδικοχαμένου νέου.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας του πατέρα του και ακριβώς δίπλα το καφέ με την επωνυμία «Άρωμα Πλατείας» που ανήκει στον αδερφό του, δέχονται τα συγκινητικά μηνύματα και λουλούδια του κόσμου που δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι έχει συμβεί και πώς έφυγε από την ζωή ο 32χρονος τραγουδιστής.

Την ίδια στιγμή συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα που δέχεται στο προφίλ του στο Facebook ο μεγάλος αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή,  Τριαντάφυλλος Παντελίδης από γνωστούς και φίλους αλλά κι από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη που θέλησαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή τους στην οικογένεια. 

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί και μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται το μήνυμα: «Ξύπνα αγόρι μου.... Έχεις πρεμιέρα αύριο». Την ίδια στιγμή το η σελίδα της καφετέριας «Άρωμα Πλατείας» έχει πλημμυρίσει με μηνύματα του κόσμου, που εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 32χρονου τραγουδιστή. 

Σε δηλώσεις τους οι γείτονες και οι φίλοι γύρω από τα δυο καταστήματα της οικογένειας εκδηλώνουν την αγάπη τους και την συμπαράσταση τους και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό τραγουδιστή.

«Πάντα, ήταν απλός... Και όταν έγινε και διάσημος ήταν ακόμα πιο απλός» λέει μεταξύ άλλων ο κύριος Στέλιος που ήρθε στο πρακτορείο από νωρίς το πρωί.

«Βοηθούσε όλον τον κόσμο, ποτέ δεν έλεγε όχι σε κανέναν» αναφέρει ένας άλλος φίλος και γείτονας της οικογένειας Παντελίδη «Όποιος του ζητούσε βοήθεια του την έδινε και ειδικά όταν έγινε και διάσημος» συνέχισε και είπε ο κύριος Γιώργος.

«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που συνέβη... Τον ήξερα από μικρό παιδί εδώ έπαιζε και βοηθούσε πάντα τον πατέρα του... Κρίμα για την οικογένεια να χάνει το παλικάρι της» είπε συγκινημένος ο κύριος Δημήτρης.





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης