Λιβαδειά: Σκότωνε ελάφια και έκανε τρόπαια τα κέρατα!

Λιβαδειά: Σκότωνε ελάφια και έκανε τρόπαια τα κέρατα!

Δυο- δυο σκότωνε και έκλεβε τα ελάφια από περιφραγμένο αγρόκτημα ένας 32χρονος με στόχο να στολίζει το σπίτι του με τα κέρατα των ζώων - Συνελήφθη από την αστυνομία

Λιβαδειά: Σκότωνε ελάφια και έκανε τρόπαια τα κέρατα!
Δυο- δυο σκότωνε και έκλεβε τα ελάφια από το περιφραγμένο αγρόκτημα ενός 64χρονου στην περιοχή της Ανάληψης Βοιωτίας, ένας 32χρονος ο οποίος μάλιστα κρατούσε τα κρανία τους με τα κέρατα για να τα στολίζει ως… τρόπαια στο σπίτι του στη Λιβαδειά.

Εκεί τον συνέλαβαν οι
αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας που εξιχνίασαν τις δυο εισβολές του στο κτήμα, με τελευταία αυτή που είχε γίνει τη νύχτα της Πέμπτης όταν τραυμάτισε θανάσιμα δύο ελάφια με κυνηγετικό όπλο. Στον εντοπισμό του οδήγησε ο ιδιοκτήτης που τον έπιασε στα πράσα, αλλά ο 32χρονος τον απείλησε φραστικά και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στο κτήμα όπου θανάτωσε τα άτυχα ζώα περισυνελέγησαν τρία φυσίγγια και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε από ένα τμήμα κρανίου με κέρατα που είχε στο σπίτι του ο νεαρός, είχε παραβιάσει και πριν από μία εβδομάδα το κτήμα και είχε αρπάξει άλλα δύο ελάφια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς άσκησε στον 32χρονο δίωξη για ζωοκτονία, ζωοκλοπή, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και απειλή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης