Πρέβεζα: Τον έπιασαν με όπλο, σφαίρες και ναρκωτικά

Πρέβεζα: Τον έπιασαν με όπλο, σφαίρες και ναρκωτικά

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 55 χρουν βρέθηκε ότι μπορεί να βάλει ο νους σας, από όπλα και ναρκωτικά μέχρι σφαίρες και φυσίγγια

Πρέβεζα: Τον έπιασαν με όπλο, σφαίρες και ναρκωτικά
Ούτε να... κουνηθεί δεν πρόλαβε ένας 55χρονος, όταν εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι του  στην Πρέβεζα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών
που είχαν πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό και απαγορευμένες ουσίες, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από την έρευνα που έκαναν.

Κλείσιμο
Στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκε μόνο μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,8 γραμμαρίων, αλλά στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με ενσωματωμένο γεμιστήρα διαμετρήματος των 8 χιλιοστών, άλλα 26 φυσίγγια διαμετρήματος των 6,35 mm και δύο φυσίγγια των 7,65 mm. Το όπλο εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας άσκησε σε βάρος του 55χρονου δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 22,17 γραμμαρίων ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός 29χρονου στην περιοχή Βεγόρα στο Αμύνταιο της Φλώρινας, όπου έκαναν έρευνα ακολουθώντας στοιχεία που τους είχαν δοθεί. Έτσι, συνέλαβαν τον ένοικο και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης