Ηλεία: Αστυνομικοί καταδίωξαν διακινητή ηρωίνης

Ηλεία: Αστυνομικοί καταδίωξαν διακινητή ηρωίνης

Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες, ενώ πάνω του βρήκαν 145 ευρώ από την πώληση ναρκωτικών

Ηλεία: Αστυνομικοί καταδίωξαν διακινητή ηρωίνης
Αγώνα δρόμου έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Αμαλιάδας για να συλλάβουν μετά από καταδίωξη έναν 26χρονο που έκανε αλισβερίσι με ηρωίνη μέσα στο κοντέινερ που είχε μετατρέψει σε... κατοικία του σε μια αγροτική περιοχή στα Σαβάλια Ηλείας! Μόλις τους είδε, πέταξε στο έδαφος τα ναρκωτικά και το έβαλε στα πόδια.

Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες, ενώ πάνω του βρήκαν 145 ευρώ από την πώληση ναρκωτικών. Τα δυο φιξάκια που είχε προσπαθήσει να ξεφορτωθεί, περιείχαν μικροποσότητα ηρωίνης που θα πωλούσε σε έναν 35χρονο και έναν 22χρονο οι οποίο συνελήφθησαν μόλις πήγαν στο ραντεβού που τους είχε δώσει στο κοντέινερ. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που άσκησε στον 26χρονο δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για πώληση και κατοχή ναρκωτικών και στους άλλους δυο για αγορά.

Κλείσιμο
*** Με παρόμοιο τρόπο συνελήφθη στον Τύρναβο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος Έλληνας. Μόλις τους αντιλήφθηκε να τον πλησιάζουν, πέταξε κι αυτός στο έδαφος μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου». Όμως, τα ναρκωτικά βρέθηκαν και ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης