Κέρκυρα: Συνελήφθη ζευγάρι με «αδυναμία» στα φο μπιζού και τα laptop

Κέρκυρα: Συνελήφθη ζευγάρι με «αδυναμία» στα φο μπιζού και τα laptop

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, ο 40χρονος άνδρας και η 37χρονη σύντροφός του συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για περαιτέρω έρευνα

Κέρκυρα: Συνελήφθη ζευγάρι με «αδυναμία» στα φο μπιζού και τα laptop
Επιδρομή στους επαγγελματικούς χώρους στην πόλη της Κέρκυρας έκανε ένα ζευγάρι Ελλήνων, για να εξασφαλίσει τα αντικείμενα των πόθων του: ο άνδρας ένα laptop και η γυναίκα φο μπιζού! Συνελήφθησαν, όμως, μετά τις δυο διαρρήξεις που έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, ο 40χρονος άνδρας και η 37χρονη σύντροφός του στη ζωή και τις... κλοπές εντοπίστηκαν πολύ γρήγορα μετά την τελευταία διάρρηξη, έχοντας μάλιστα στην κατοχή τους τον φορητό υπολογιστή που είχαν κλέψει από ένα μαγαζί. Στην συνέχεια, προσήχθησαν στην Ασφάλεια για περαιτέρω έρευνα.

Η προανάκριση τους ταυτοποίησε ως δράστες άλλης μίας διάρρηξης που είχε γίνει λίγη ώρα πριν, σε ένα ακόμη κατάστημα από το οποίο είχαν αρπάξει ψεύτικα κοσμήματα αξίας 300 ευρώ. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία των κλοπών κατά συναυτουργία, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης