Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ηλικιωμένο για... 10 ευρώ!

Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ηλικιωμένο για... 10 ευρώ!

Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έδεσαν και προσπάθησαν να του αποσπάσουν με τη βία πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά

Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ηλικιωμένο για... 10 ευρώ!
Μαρτύρησε ένας 85χρονος στα χέρια δύο αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι του στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής τα μεσάνυχτα της Τρίτης και τον βασάνισανξυλοκοπώντας τον αλύπητα, για να αρπάξουν... δέκα ευρώ (!) που είχε όλα κι όλα και ένα κινητό τηλέφωνο!

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από την πρωτοφανή αγριότητα που επέδειξαν οι δράστες, οι οποίοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού και μπήκαν στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν ο άτυχος ηλικιωμένος. Στη συνέχεια, τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έδεσαν και προσπάθησαν να του αποσπάσουν με τη βία πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά, ενώ απείλησαν ακόμη και ότι θα τον σκότωναν!

Κλείσιμο
Μάταια ο έντρομος 85χρονος τους έλεγε ότι είχε μόνο δέκα ευρώ. Οι εισβολείς έκαναν το σπίτι άνω- κάτω, ώσπου τελικά διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος έλεγε την αλήθεια! Έτσι, πήραν τα δέκα ευρώ και το κινητό του και έγιναν καπνός. Το μαρτύριο του 85χρονου έληξε λίγες ώρες αργότερα, όταν έφτασε στο σπίτι ο γιος του και τον βρήκε δεμένο χειροπόδαρα σε κατάσταση σοκ. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυγύρου όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης