Αγριο φονικό με θύμα συνταξιούχο αστυνομικό στον Πύργο

Αγριο φονικό με θύμα συνταξιούχο αστυνομικό στον Πύργο

Δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς από 80χρονο συγχωριανό του, μέσα στο καφενείο του χωριού

Αγριο φονικό με θύμα συνταξιούχο αστυνομικό στον Πύργο
«Πάγωσε» η κοινότητα Λαμπέτι στο δήμο Πύργου από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 57χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Διονύση Μπελόκα και μάλιστα από τα χέρια ενός ανθρώπου που είχε αφαιρέσει και στο παρελθόν ανθρώπινη ζωή! 

Ο 77χρονος δράστης ακινητοποιήθηκε από τους θαμώνες του καφενείου όπου έγινε το έγκλημα και παραδόθηκε τραυματισμένος στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγο αργότερα.

Οι φίλοι του θύματος, που υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή, αντίκρισαν έκπληκτοι τον ηλικιωμένο να κατεβαίνει από τη φρέζα του και να πλησιάζει το τραπέζι του καφενείου όπου κάθονταν μαζί, κραδαίνοντας απειλητικά μια κυνηγετική καραμπίνα. Δεν φαντάστηκαν, όμως, ότι θα έκανε πραγματικότητα την προειδοποίησή του να απομακρυνθούν γιατί θα «καθάριζε» -όπως είπε- τον συνταξιούχο αστυνομικό!

Ο 77χρονος πυροβόλησε δύο φορές το θύμα του με σκάγια για αγριογούρουνο, κόβοντάς του ακαριαία το νήμα της ζωής! Οι υπόλοιποι της παρέας όρμησαν εναντίον του, τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν. Για τον 57χρονο, όμως, ήταν πια αργά... Ο δολοφόνος παρελήφθη ελαφρά τραυματισμένος από άνδρες της Ασφάλειας στους οποίους φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με τον πρώην αστυνομικό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 77χρονος διέπραξε ανθρωποκτονία. Όπως υποστηρίζουν οι συγχωριανοί του στο Λαμπέτι, είχε σκοτώσει μια έγκυο μητέρα δύο παιδιών στις αρχές της δεκαετίας του '80, έξω από τον Πύργο και είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης. 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης