Πέταξε βόμβα σε μαγαζί της Χαλκιδικής λόγω προσωπικών διαφορών

Πέταξε βόμβα σε μαγαζί της Χαλκιδικής λόγω προσωπικών διαφορών

Ο δράστης πλησίασε στο κατάστημα που διατηρεί ένας 38χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής και έριξε την αυτοσχέδια βόμβα προς το μέρος του

Μάταλα: Περιπετειώδης σύλληψη αλλοδαπού μακρυχέρη
Έγινε βομβιστής λόγω των προσωπικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην Χαλκιδική και ξέσπασε στο… μαγαζί, ένας 46χρονος ο οποίος προσπάθησε να το ανατινάξει πετώντας του αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο δράστης πλησίασε στο κατάστημα που διατηρεί ένας 38χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής και έριξε την αυτοσχέδια βόμβα προς το μέρος του. Η έκρηξη που προκλήθηκε ήταν εκκωφαντική, όμως κάτι δεν πήγε καλά στην συνδεσμολογία και δεν προκάλεσε υλικές ζημιές στο κατάστημα, όπου βρέθηκε μέρος του αυτοσχέδιου μηχανισμού και κατασχέθηκε.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, από άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου οι οποίοι εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον 46χρονο που συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και του ασκήθηκε δίωξη για έκρηξη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις εκρηκτικές ύλες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης