Αστυνομικός θύμα ληστείας σε δρόμο της Πάτρας!

Αστυνομικός θύμα ληστείας σε δρόμο της Πάτρας!

Περπατούσε αμέριμνος και του επιτέθηκαν τρία άτομα, τα οποία τον χτύπησαν και του άδειασαν τις τσέπες

Αστυνομικός θύμα ληστείας σε δρόμο της Πάτρας!
Ξεπέρασε κάθε όριο το θράσος των νεαρών κακοποιών που χτυπούν ανυποψίαστους πολίτες στους δρόμους της Πάτρας, αφού έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν ακόμη και σε… αστυνομικό που πάντως δεν φορούσε την στολή του!

Ο αστυνομικός που περπατούσε αμέριμνος στην Ακτή Δυμαίων ήταν εκτός υπηρεσίας και ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα τριών νεαρών, οι οποίοι τον απώθησαν βίαια και τον χτύπησαν αιφνιδιάζοντάς τον. Πριν προλάβει να αντιδράσει, άρπαξαν από τις τσέπες του άγνωστο χρηματικό ποσό και έγιναν… λαγοί. Το θύμα ειδοποίησε συναδέλφους του, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Κλείσιμο
*** Μέσα στο γραφείο των γιατρών στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας τρύπωσε ένας 36χρονος όταν δεν ήταν κάποιος μέσα και άρπαξε 190 ευρώ από το πορτοφόλι ενός γιατρού. Τον πήραν είδηση οι εργαζόμενοι, όμως, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε από τον περασμένο Ιούνιο καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή για φυλάκισης οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης