Καβάλα: Οι «θεριακλήδες» έκλεβαν ακόμη και... τσιμέντο!

Καβάλα: Οι «θεριακλήδες» έκλεβαν ακόμη και... τσιμέντο!

Από τη μια «σήκωσαν» τσιμέντο και από την άλλη καπνό και τσιγάρα που θα τους εξασφάλιζαν για πολύ καιρό τη... νικοτίνη που ζητούσαν!

Καβάλα: Οι «θεριακλήδες» έκλεβαν ακόμη και... τσιμέντο!
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θέλησαν να συνδυάσουν δυο νεαροί που διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις στην κοινότητα Χρυσοχώρι της Καβάλας. Από τη μια «σήκωσαν» τσιμέντο και από την άλλη καπνό και τσιγάρα που θα τους εξασφάλιζαν για πολύ καιρό τη... νικοτίνη που ζητούσαν!

Και οι δύο διαρρήξεις έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Οι δράστες άρπαξαν 22 σακιά με τσιμέντο από την πρώτη επιχείρηση και 380 ευρώ μαζί με 250 πακέτα τσιγάρων και 100 συσκευασίες καπνού του εμπορίου από το δεύτερο κατάστημα. Όμως, είχαν απασχολήσει και οι δύο στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και οι υποψίες των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης έπεσαν αμέσως πάνω τους.

Κλείσιμο
Σε αιφνιδιαστικές έρευνες που έγιναν στα σπίτια των υπόπτων ηλικίας 24 και 20 χρόνων, που είναι κάτοικοι του χωριού, βρέθηκαν τα σακιά με το τσιμέντο και μέρος από τα υπόλοιπα κλοπιμαία και τα χρήματα, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης