Μίνι χασισοφυτείες σε Καλαμπάκα και Κεφαλονιά

Μίνι χασισοφυτείες σε Καλαμπάκα και Κεφαλονιά

Συνελήφθη ένας 60χρονος και ένας 48χρονος - Οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα

Μίνι χασισοφυτείες σε Καλαμπάκα και Κεφαλονιά
Επ' αυτοφώρω συνελήφθη μέρα- μεσημέρι ενώ φρόντιζε την μικρή χασισοφυτεία που είχε στήσει σε θαμνώδη έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, ένας 60χρονος καλλιεργητής, που δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε γίνει στόχος των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων.

Μετά από πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο όπου ο δράστης είχε φυτέψει πέντε δενδρύλλια κάνναβης, το μεγαλύτερο από τα οποία είχε ύψος 0,33 εκατοστά. Ο 60χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγαριλίκια και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
*** Πέντε μικρά φυτώρια με αυτοσχέδιες πλαστικές γλάστρες στις οποίες είχε φυτέψει δενδρύλλια κάνναβης, είχε στην κατοικία του στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς ένας 48χρονος. Τα χασισόδεντρα εντοπίστηκαν από τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή της Ασφαλείας κατά τη διάρκεια επιχείρησης και κατασχέθηκαν μαζί με συσκευασίες που περιείχαν 11,1 γραμμάρια χασίς. Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης