Φρόντιζε για την ομορφιά της… κλέβοντας καλλυντικά

Φρόντιζε για την ομορφιά της… κλέβοντας καλλυντικά

53χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση και στην τσάντα της βρέθηκαν τα καλλυντικά που είχε «βουτήξει»

Φρόντιζε για την ομορφιά της… κλέβοντας καλλυντικά
Πέρασε αρκετή ώρα μπροστά στα ράφια ενός καταστήματος στα Ιωάννινα αναζητώντας προϊόντα που θα τη βοηθούσαν να διατηρήσει την ομορφιά της μια πελάτισσα, αλλά τελικά έφυγε χωρίς να αγοράσει κάτι, γεγονός που έκανε την ιδιοκτήτρια να την υποπτευθεί.

Όταν διαπίστωσε ότι έλειπαν από τη θέση τους συγκεκριμένα προϊόντα, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους έδωσε την περιγραφή της. Η 53χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση και στην τσάντα της βρέθηκαν τα καλλυντικά που είχε «βουτήξει» από το κατάστημα! Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε, συνεχίζεται η προανάκριση για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Δεν πρόλαβε να το σκάσει με τις ηλεκτρικές συσκευές που είχε κλέψει μέρα- μεσημέρι από το σπίτι μιας 74χρονης γυναίκας στο δήμο Κισσάμου, ο 33χρονος Τυνήσιος. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση και βρήκαν στην κατοχή του το DVD και τον αποκωδικοποιητή, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ηλικιωμένη και της αποδόθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης