Χανιά: Πού βρέθηκαν μαζί Μητσοτάκης, Νταλάρας και Μανώλης Σφακιανάκης;

Χανιά: Πού βρέθηκαν μαζί Μητσοτάκης, Νταλάρας και Μανώλης Σφακιανάκης;

Έφαγαν παρέα αλλά σε... ξεχωριστά τραπέζια στην ίδια ψαροταβέρνα - Ποιοι βρίσκονταν στις παρέες τους

Χανιά: Πού βρέθηκαν μαζί Μητσοτάκης, Νταλάρας και Μανώλης Σφακιανάκης;
Την «τιμητική» του είχε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, απ’ όπου πέρασε πλήθος κόσμου αμέσως μετά τον Επιτάφιο. Ωστόσο, στη γνωστή ψαροταβέρνα «Τα Νεώρια» συναντήθηκαν τρεις διαφορετικές παρέες που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η μεγαλύτερη παρέα ήταν αυτή του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά με την οικογένειά του από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας. Στο τραπέζι του κ. Μητσοτάκη ήταν βεβαίως τα παιδιά του.



Κλείσιμο
Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο και η Κατερίνα Μητσοτάκη με τον Απόστολο Μαυραγάνη. Στο τραπέζι βρέθηκαν επίσης ο Στέλιος Νικηφοράκης και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Επίσης, στην ψαροταβέρνα «Τα Νεώρια» βρέθηκαν ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα μαζί με τον Χανιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Αλεξάκη, καθώς και ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης με τον γνωστό Χανιώτη επιχειρηματία Μανώλη Τριποδάκη.



Οι παρέες απόλαυσαν τη βραδιά, η οποία μπορεί να ήταν παγωμένη, είχε όμως τα γνώριμα χρώματα του Ενετικού Λιμανιού και τις γεύσεις ενός μενού που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ξυλούρης.



Διαβάστε περισσότερα και δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο www.zarpanews.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης