Πήγε στα σύνορα με κλεμμένη Mercedes από την Ιταλία

Πήγε στα σύνορα με κλεμμένη Mercedes από την Ιταλία

Για μια ακόμη φορά, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έβαλαν «φρένο» στα σχέδια ενός μεταφορέα και συγκεκριμένα ενός 50χρονου Ιταλού

Πήγε στα σύνορα με κλεμμένη Mercedes από την Ιταλία
Σε διαμετακομιστικό κέντρο για τη μεταφορά οχημάτων κλεμμένων από τη δυτική Ευρώπη προς την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή έχει μετατραπεί το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου, όπου κάθε τόσο συλλαμβάνονται μέλη διεθνών κυκλωμάτων που αναλαμβάνουν να τα μεταφέρουν οδικώς.

Για μια ακόμη φορά, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έβαλαν «φρένο» στα σχέδια ενός μεταφορέα και συγκεκριμένα ενός 50χρονου Ιταλού που εμφανίστηκε στα σύνορα με μια πολυτελέστατη Mercedes που έφερε πινακίδες Ουγγαρίας, με σκοπό να περάσει στην Τουρκία. Όμως, από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, εξακριβώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε παραποιημένο αριθμό πλαισίου.

Κλείσιμο
Σύντομα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το Ι.Χ. είχε καταχωρηθεί από τις αρχές της Ιταλίας ως κλεμμένο και η κάρτα διεθνούς ασφάλισης που έδειξε ο οδηγός ήταν πλαστή. Έτσι, το όχημα, το πλαστό έγγραφο και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν και ο 50χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης