Ηλιοφάνεια στα ηπειρωτικά, βροχές στο Αιγαίο

Ηλιοφάνεια στα ηπειρωτικά, βροχές στο Αιγαίο

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα δυτικά και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 και στο Αιγαίο τους 21 βαθμούς Κελσίου

Ηλιοφάνεια στα ηπειρωτικά, βροχές στο Αιγαίο
Βροχερός θα είναι ο καιρός το πρωί της Πέμπτης σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα, ενώ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με πιθανότητα τοπικών βροχών και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα δυτικά και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 και στο Αιγαίο τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Κλείσιμο
Πρόσκαιρη συννεφιά θα έχει η Αττική, όμως βαθμιαία γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4- μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγη πρόσκαιρη συννεφιά θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε μεταβλητούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης