Σε ένα μήνα διέρρηξαν 19 μαγαζιά στην Ξάνθη

Σε ένα μήνα διέρρηξαν 19 μαγαζιά στην Ξάνθη

Η σπείρα κατάφερε να αρπάξει συνολικά 3.200 ευρώ, επτά φορητούς υπολογιστές, έξι κινητά, δυο ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα έγγραφα και πολλές φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά

Σε ένα μήνα διέρρηξαν 19 μαγαζιά στην Ξάνθη
«Πονοκέφαλος» είχε γίνει για τους καταστηματάρχες στην πόλη της Ξάνθης μια σπείρα νεαρών που, μέσα σε ένα μήνα, διέρρηξαν 17 επιχειρήσεις και αποπειράθηκαν να ανοίξουν άλλες δύο αποκομίζοντας πλούσια λεία σε μετρητά και διάφορα είδη.

Στη σπείρα συμμετείχαν τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 20 και 18 χρόνων από τους οποίους οι δυο πρώτοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ένας 22χρονος Γεωργιανός. Στο διάστημα της δράσης τους, από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 25 Μαρτίου. άρπαξαν συνολικά 3.200 ευρώ, επτά φορητούς υπολογιστές, έξι κινητά, δυο ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα έγγραφα και πολλές φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά. 

Από αυτά, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν τέσσερις φορητοί υπολογιστές, οι δυο ηλεκτρικές συσκευές, τρία από τα κινητά και δυο μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Στην κατοχή των τριών νεαρών, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια μήκους 0,22 και 0,19 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο κλομπ, μια σιδερογροθιά, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης