Κινηματογραφική καταδίωξη απατεώνων στο Κιλκίς

Κινηματογραφική καταδίωξη απατεώνων στο Κιλκίς

Ο 80χρονος που τους έδωσε 350 ευρώ για την εξόφληση του ανύπαρκτου χρέους, επικοινώνησε με το παιδί του μόλις έφυγαν οι δυο δράστες και κατάλαβε ότι τον είχαν κοροϊδέψει

Κινηματογραφική καταδίωξη απατεώνων στο Κιλκίς
Λίγο έλειψε να σκοτωθούν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την Αστυνομία οι δυο νεαροί απατεώνες που ξεγέλασαν έναν ηλικιωμένο σε χωριό του Κιλκίς και άρπαξαν τη σύνταξή του, παριστάνοντας τους λογιστές του γιου του που τάχα όφειλε χρηματικό ποσό στην εφορία.

Ο 80χρονος που τους έδωσε 350 ευρώ για την εξόφληση του ανύπαρκτου χρέους, επικοινώνησε με το παιδί του μόλις έφυγαν οι δυο δράστες ηλικίας 29 και 31 χρόνων. Έτσι, κατάλαβε αμέσως ότι τον είχαν εξαπατήσει και ειδοποίησε την Ασφάλεια δίνοντας την περιγραφή τους και τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, που εντοπίστηκε σύντομα στην επαρχιακή οδό Πολυκάστρου– Αγίου Πέτρου.

Κλείσιμο
Όμως, ο 29χρονος οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί να σταματήσει και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα κάνοντας επικινδύνους ελιγμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο να ανατραπεί! Οι δυο επιβάτες ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς μόλις το επιτρέψει η κατάστασή τους. Πάνω στον 31χρονο βρέθηκαν τα 350 ευρώ τα οποία αποδόθηκε στον 80χρονο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης