Ρήμαξαν τα αλεξικέραυνα των σχολείων στη Σούδα

Ρήμαξαν τα αλεξικέραυνα των σχολείων στη Σούδα

ην κλοπή διαπίστωσε ένας  κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τους υπεύθυνους του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και έστειλαν συνεργείο για να αποκαταστήσει τη βλάβη

Ρήμαξαν τα αλεξικέραυνα των σχολείων στη Σούδα
Κανονική επιδρομή έκαναν οι «κυνηγοί» χαλκού στα σχολεία, τους χώρους άθλησης και τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Σούδας, όπου δεν άφησαν αλεξικέραυνο που να μην το λεηλατήσουν κλέβοντας τις καλωδιώσεις που περιέχουν το πολύτιμο μέταλλο!

Το τελευταίο κρούσμα είχε στόχο ένα αλεξικέραυνο της Δ.Ε.Η., από το οποίο οι άγνωστοι δράστες ξήλωσαν όλα τα καλώδια και τον χαλκό αφήνοντάς το ανενεργό. Την κλοπή διαπίστωσε ένας  κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τους υπεύθυνους του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και έστειλαν συνεργείο για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Η κλοπή ήρθε μετά από μια σειρά άλλες που είχαν προηγηθεί στα αλεξικέραυνα που είναι εγκατεστημένα στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το κλειστό γυμναστήριο της Σούδας, από τα οποία επίσης είχαν κλαπεί ο χαλκός και τα καλώδια με αποτέλεσμα εκατοντάδες παιδιά να βρίσκονται εκτεθειμένα στο έλεος της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης