Συνελήφθη Ουκρανός έμπορος κοκαΐνης στην Καλλιθέα

Συνελήφθη Ουκρανός έμπορος κοκαΐνης στην Καλλιθέα

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν με συντονισμένη επιχείρηση τον 33χρονο Ουκρανό και στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε κρυμμένες σε διάφορα σημεία τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 333,3 γραμμαρίων

Συνελήφθη Ουκρανός έμπορος κοκαΐνης στην Καλλιθέα
Τη μισή Ελλάδα διέσχισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ακολουθώντας τα ίχνη ενός αλλοδαπού που είχε πλημμυρίσει με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τα μπαρ και τα κλαμπ της πόλης. Χρειάστηκε να φτάσουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα για να εντοπίσουν το «στρατηγείο» του!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν με συντονισμένη επιχείρηση τον 33χρονο Ουκρανό και στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε κρυμμένες σε διάφορα σημεία τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 333,3 γραμμαρίων, τις οποίες κατέσχεσαν μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τρία κινητά. Ο 33χρονος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση ενός συνεργού του που αναζητείται.

Κλείσιμο
*** Έτοιμος να «ρίξει» στην παράνομη αγορά της Χαλκιδικής κοκαΐνη βάρους 20,4 γραμμαρίων ήταν ένας 36χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε στα Νέα Μουδανιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα ως μέσο μεταφοράς τους και 350 ευρώ και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

*** Αλλά στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 37χρονος Έλληνας που επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου στα Νέα Μουδανιά, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του όπου βρέθηκαν 8,2 γραμμάρια κοκαΐνης, αμφεταμίνη βάρους 6,6 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 1.770 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μια ποσότητα ηρωίνης βάρους 3,9 γραμμαρίων βρήκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο όχημα που οδηγούσε ένας 27χρονος Έλληνας, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Κατερίνη. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο δράστης παρελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που διενεργούν προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης