Έκλεβαν από τα μαγαζιά ακόμη και... σουβλάκια!

Έκλεβαν από τα μαγαζιά ακόμη και... σουβλάκια!

Λάτρεις του αλκοόλ και πολύ... πεινασμένοι φαίνεται πως ήταν οι τέσσερις κακοποιοί που έχουν διαρρήξει τουλάχιστον δέκα σπίτια και καταστήματα

Έκλεβαν από τα μαγαζιά ακόμη και... σουβλάκια!
«Θεριακλήδες», λάτρεις του αλκοόλ και πολύ... πεινασμένοι φαίνεται πως ήταν οι τέσσερις κακοποιοί που έχουν διαρρήξει τουλάχιστον δέκα σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας και γύρω από αυτήν, αφού εκτός από τσιγάρα και οινοπνευματώδη ποτά έκλεβαν ακόμη και… σουβλάκια!

Αυτό έκαναν σε μια περίπτωση, όταν διέρρηξαν ένα καφενείο στο Πετρωτό Αχαΐας και δεν βρήκαν μέσα χρήματα. Έτσι, αντί να γεμίσουν τις τσέπες τους, γέμισαν τα... στομάχια τους! Τους τελευταίους πέντε μήνες, η σπείρα είχε «χτυπήσει» στις περιοχές του Ρίου, του Ακραίου και του Αγίου Βασιλείου, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν κρύβονται πίσω και από άλλες κλοπές.

Κλείσιμο
Οι τρεις Αλβανοί και ο Έλληνας συνεργός τους συνελήφθησαν με έφοδο ανδρών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι όπου είχαν το καταφύγιό τους στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πατρών. Μέσα, βρέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία που είχαν αρπάξει, μεταξύ των οποίων ηλεκτρικά είδη, ποτά, τσιγάρα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης