Πετρούπολη: Δεν επιτρέπουν στο δήμο να μειώσει τα τέλη για τους άνεργους

Πετρούπολη: Δεν επιτρέπουν στο δήμο να μειώσει τα τέλη για τους άνεργους

«Δεν έλεγξε ο κ. δήμαρχος το Ε1 και το Ε9 των ανέργων. Γιατί μπορεί σήμερα να είσαι άνεργος αλλά να έχεις εισοδήματα», υποστηρίζει ο γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης, Μανώλης Αγγελάκας

Πετρούπολη: Δεν επιτρέπουν στο δήμο να μειώσει τα τέλη για τους άνεργους
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του δημάρχου Πετρούπολης να μειώσει τα δημοτικά τέλη για τους άνεργους δημότες του. 

Ο δήμαρχος Βαγγγέλης Σίμος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε:«Αποφασίσαμε να απαλλάξουμε τους μακροχρόνια άνεργους και τους νέους επιχειρηματίες από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών» και τόνισε πως το μέτρο έχει συνυπολογιστεί σε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό του δήμου.

Κλείσιμο
Την πρωτοβουλία του δημάρχου όμως ήρθε να μπλοκάρει ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, Μανώλης Αγγελάκας, που σημείωσε ότι υπάρχει νομοθετική πρόβλεψη για την απαλλαγή μόνο των απόρων, των αναπήρων και των πολυτέκνων από τα δημοτικά τέλη.

«Ο άνεργος δεν σημαίνει ότι δεν έχει και πόρους. Δεν έλεγξε ο κ. δήμαρχος το Ε1 και το Ε9 των ανέργων. Γιατί μπορεί σήμερα να είσαι άνεργος αλλά να έχεις εισοδήματα», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης