Κέρκυρα: Δεν πρόλαβε να ξοδέψει τα κλεμμένα χρήματα

Κέρκυρα: Δεν πρόλαβε να ξοδέψει τα κλεμμένα χρήματα

Τα 400 ευρώ που έκλεψε βρέθηκαν ακέραια στην κατοχή της 35χρονης κατά την διάρκεια της έρευνας και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Κέρκυρα: Δεν πρόλαβε να ξοδέψει τα κλεμμένα χρήματα
Δυο εβδομάδες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν την κλοπή που είχε γίνει σε ένα σπίτι στην Κέρκυρα το οποίο είχαν διαρρήξει άγνωστοι την προπερασμένη Πέμπτη. Όπως διαπίστωσαν, ανέδιδε άρωμα «γυναίκας».

Ως δράστιδα της διάρρηξης ταυτοποιήθηκε μια 35χρονη τσιγγάνα, η οποία μάλιστα δεν είχε προλάβει να ξοδέψει τα 400 ευρώ που είχε κλέψει! Το ποσό βρέθηκε ακέραιο στην κατοχή της κατά την διάρκεια της έρευνας και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 35χρονης διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Κλείσιμο
*** Ένας 18χρονος τσιγγάνος ήταν ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2013 σε ένα σπίτι στην κοινότητα Μανολιάσα των Ιωαννίνων. Ο νεαρός δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του τμήματος Κατσικά, είχε παραβιάσει το παράθυρο της κουζίνας από το οποίο εισέβαλε στο εσωτερικό του σπιτιού και είχε κλέψει 500 ευρώ και χρυσά κοσμήματα άγνωστης αξίας.

*** Οι αστυνομικοί του ίδιου τμήματος σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος ενός 38χρονου Αλβανού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο Κρυφοβό Ιωαννίνων, στις 24 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης