Τρίκαλα: Τους απείλησαν και τους χτύπησαν για μια... παρατήρηση

Τρίκαλα: Τους απείλησαν και τους χτύπησαν για μια... παρατήρηση

Οι τρεις άγνωστοι δράστες κυνηγούσαν στην περιοχή και ο 52χρονος μαζί με το 17χρονο γιο του τους ζήτησαν να απομακρυνθούν για να μην προκαλέσουν ατύχημα

Τρίκαλα: Τους απείλησαν και τους χτύπησαν για μια... παρατήρηση
Σε περιοχή έξω από Τρίκαλα εντοπίστηκαν οι δυο από τους τρεις δράστες της αναίτιας επίθεσης σε έναν 52χρονο και τον ανήλικο γιο του, που είχε γίνει σε αγροτική περιοχή της Δεσκάτης Γρεβενών στις 16 Σεπτεμβρίου με αφορμή μια παρατήρηση.

Οι τρεις άγνωστοι τότε δράστες κυνηγούσαν στην περιοχή και ο 52χρονος μαζί με το 17χρονο γιο του τους ζήτησαν να απομακρυνθούν για να μην προκαλέσουν ατύχημα. Όμως, εκείνοι τους απείλησαν με κυνηγετικό όπλο και χτύπησαν με τον υποκόπανο τον πατέρα προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν την υπόθεση, ανακάλυψαν με τη βοήθεια συναδέλφων τους του αστυνομικού τμήματος Περιφερείας Τρικάλων τα στοιχεία ταυτότητας ενός 46χρονου και ενός 78χρονου που και αυτοί είναι πατέρας και γιος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοχρησία και απειλή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης