Έως το τέλος Σεπτεμβρίου η διανομή ροδακίνων στους πολύτεκνους

Έως το τέλος Σεπτεμβρίου η διανομή ροδακίνων στους πολύτεκνους

Η διαδικασία ξεκίνησε τη Δευτέρα - Κάθε άτομο δικαιούται από ένα κιλό - Η διανομή γίνεται χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Έως το τέλος Σεπτεμβρίου η διανομή ροδακίνων στους πολύτεκνους
Ξεκίνησε από τη Δευτέρα η δωρεάν διανομή ροδακίνων στους πολύτεκνους στα γραφεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης.

Κλείσιμο


Τα βορειοελλαδίτικα ροδάκινα Ά ποιότητας δίνονται χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, με μοναδικήα προϋπόθεση οι δικαιούχοι να έχουν ανανεώσει την πολυτεκνική τους κάρτα.



Μιλώντας στο protothema.gr ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΑ Χρήστος Πέππας, είπε μεταξύ άλλων «τα ροδάκινα έρχονται ανα πέντε τόνους την ημέρα σε συσκευασίες των δέκα κιλών, δίνονται ανα άτομο, ένα κιλό την ημέρα, μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη που αυτο σημαίνει πως το άτομο δικαιούται περίπου 25-30 κιλά, δηλαδή όσο μεγαλύτερη οικογένεια τόσο περισσότερα ροδάκινα».



Να σημειώσουμε οτι στις αποθήκες της ΕΟΠΑ βρίσκεται και υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να εποπτεύει την διαδικασία ενω όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί το υπουργείο θα καταβάλει στους ροδάκινοπαραγωγούς τις αποζημιώσεις.




Η διανομή θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και εώς την εξάντληση των αποθεμάτων των παραγωγών απο τις εννιά το πρωί εώς τις τέσσερις το μεσημέρι.



«Έχω πέντε παιδιά και πήρα περίπου 60-70 κιλά ροδάκινα. Από οτι ξέρω ήταν για την Ρωσία και λόγω του εμπάργκο, τα μοίρασαν στους πολύτεκνους, επειδή είναι άριστης ποιότητας. Καλό κουράγιο στους ροδακινοοαραγωγούς», ανέφερε στο protothema.gr ένας εκ τον δικαιούχων πολυτέκνων.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης