Ικανοποίηση Κικιλία για τη ρήτρα αξιόμαχου των εφάπαξ των ενστόλων

Ικανοποίηση Κικιλία για τη ρήτρα αξιόμαχου των εφάπαξ των ενστόλων

«Το αξιόμαχο των Σωμάτων Ασφαλείας δεν ήταν και δεν είναι σε καμία περίπτωση υπό διαπραγμάτευση» αναφέρει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης

Ικανοποίηση Κικιλία για τη ρήτρα αξιόμαχου των εφάπαξ των ενστόλων
Την ικανοποίησή του για τις διευκρινίσεις του υπουργείου Εργασίας όσον αφορά το εφάπαξ των ενστόλων εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του που εξεδόθη μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Βρούτση περί «ρήτρας αξιόμαχου» που θα εφαρμόζεται στο συντελεστή βιωσιμότητας μειώνοντας έτσι σταδιακά και σε μικρότερο ποσοστό το εφάπαξ των ενστόλων «το αξιόμαχο των Σωμάτων Ασφαλείας δεν ήταν και δεν είναι σε καμία περίπτωση υπό διαπραγμάτευση, όπως επίσης η περιουσία των Ταμείων και η βιωσιμότητα αυτών».

Κλείσιμο
Κατά τον κ. Κικίλια «το ΤΕΑΠΑΣΑ παραμένει στην εποπτεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ενώ παράλληλα διασφαλίζονται οι παροχές των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, ώστε να λαμβάνονται απρόσκοπτα και από τις νέες γενιές». 

«Όλα αυτά ήταν πρωταρχικός στόχος και για τη διασφάλιση αυτών εργαστήκαμε όλοι στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Χαιρετίζουμε λοιπόν σήμερα την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας» καταλήγει στη δήλωσή του ο Βασίλης Κικίλιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης