Κάλυμνος: Οι διαρρήκτες άφησαν το σπίτι «γυμνό»!

Κάλυμνος: Οι διαρρήκτες άφησαν το σπίτι «γυμνό»!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν πέντε ολόκληρα χρόνια να το επισκεφθούν, άγνωστο για ποιο λόγο

Κάλυμνος: Οι διαρρήκτες άφησαν το σπίτι «γυμνό»!
Μια περίεργη υπόθεση διάρρηξης ερευνούν στην Κάλυμνο οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Εκείνο που τους προκαλεί εντύπωση δεν είναι τόσο ότι οι δράστες έκαναν κανονική... μετακόμιση αδειάζοντας εντελώς το σπίτι που χτύπησαν, όσο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ώσπου να αποκαλυφθεί η κλοπή.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν πέντε ολόκληρα χρόνια να το επισκεφθούν, άγνωστο για ποιο λόγο. Όταν το αποφάσισαν, τους περίμενε μια οδυνηρή έκπληξη καθώς κάποιοι είχαν φροντίσει να το κάνουν πριν από αυτούς! Οι απρόσκλητοι επισκέπτες είχαν αρπάξει όλο τον οικιακό εξοπλισμό και διάφορα άλλα είδη, αφήνοντας το σπίτι «γυμνό»! Ωστόσο, η έρευνα για τον εντοπισμό τους δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει πότε έκαναν την κλοπή και πού μπορεί να βρίσκονται.
 
Κλείσιμο
«Κυνηγοί» χαλκού άφησαν χωρίς νερό ένα ολόκληρο χωριό εν μέσω της ζέστης, «ξηλώνοντας» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τον μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. από τη γεώτρηση που τροφοδοτεί την κοινότητα Μαχαιρά στο Ξηρόμερο
, αλλά και τα χωράφια. Οι δράστες διέλυσαν στην κυριολεξία την εγκατάσταση προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα προσπαθεί να τους εντοπίσει από τα αποτυπώματα που ενδεχομένως άφησαν και η κοινότητα καταβάλλει προσπάθειες να αποκατασταθούν οι βλάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης