Καλαμάτα: Εκχέρσωσε έκταση για να φυτέψει χασισόδεντρα

Καλαμάτα: Εκχέρσωσε έκταση για να φυτέψει χασισόδεντρα

Μόλις ο 66χρονος πήγε να περιποιηθεί τα χασισόδεντρα, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και του φόρεσαν χειροπέδες

Καλαμάτα: Εκχέρσωσε έκταση για να φυτέψει χασισόδεντρα
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας οδηγείται σήμερα ένας 66χρονος αγρότης από τη Μεσσηνία, που έφτασε στο σημείο να εκχερσώσει μια έκταση σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας για να τη διαμορφώσει έτσι ώστε καλλιεργήσει την χασισοφυτεία που ήθελε!

Η πληροφορία για την ύπαρξη της φυτείας δόθηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για να την εντοπίσουν. Όταν ανακάλυψαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο καλλιεργούνταν 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 ως 0,80 εκατοστών, έστησαν ενέδρα και περίμεναν να φανεί ο χασισοκαλλιεργητής.

Κλείσιμο
Μόλις ο 66χρονος πήγε να περιποιηθεί τα χασισόδεντρα, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και του φόρεσαν χειροπέδες. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Καλαμάτας όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης