Ντινόπουλος: Η δέσμευση για τις απολύσεις στο Δημόσιο πρέπει να τηρηθεί

Ντινόπουλος: Η δέσμευση για τις απολύσεις στο Δημόσιο πρέπει να τηρηθεί

«Πλέον δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για όσους δεν απογράφονται. Η απογραφή είναι προαπαιτούμενο της αξιολόγησης», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών

Ντινόπουλος: Η δέσμευση για τις απολύσεις στο Δημόσιο πρέπει να τηρηθεί
Την άποψη ότι η δέσμευση της κυβέρνησης για τις 6.500 απολύσεις από το Δημόσιο πρέπει να τηρηθεί εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, σημειώνοντας την ίδια ώρα ότι η Τρόικα δε ζητά απολύσεις μετά το 2014.

Ο κ. Ντινόπουλος υποστήριξε ότι η αξιολόγηση πρέπει να προχωρήσει.«Εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα Ντινόπουλος: "Nαι, στην αξιολόγηση, όχι στις απολύσεις", έτσι ώστε να μην υπάρχει και κανένα άλλοθι να βγαίνουν κάποιες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να χρησιμοποιούν τις δήθεν απολύσεις», τόνισε ο υπουργός μιλώντας στον Ant1.

Κλείσιμο
«Όσοι υπάλληλοι θα έχουν χαμηλή βαθμολογία, δεν πρέπει να απολυθούν. Πλέον δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για όσους δεν απογράφονται. Η απογραφή είναι προαπαιτούμενο της αξιολόγησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος, τονίζοντας ότι οι 6.500 απολύσεις του 2014 έχουν βρεθεί και η μεγάλη τους πλειοψηφία θα είναι απ' αυτούς που έχουν πλαστά πιστοποιητικά ή από κάποιους που με διαδικασίες που δεν ήταν σύννομες, έχουν εξασφαλίσει ένα συγκεκριμένο εργασιακό καθεστώς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης