Σε έλέγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 1.055,6 γραμμαρίων και 1.163,0 γραμμαρίων
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ένας 35χρονος, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι του Λαυρίου, από στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε, βρέθηκαν, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 1.055,6 γραμμαρίων και 1.163,0 γραμμαρίων έκαστη.
Από τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.