Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο βάθος του καταστήματος, μια 35χρονη που εργαζόταν ως σερβιτόρα προσέφερε και άλλους είδους υπηρεσίες στους πελάτες
Μανώλης Bάιας
Σε κρυφό οίκο ανοχής είχε μετατρέψει τα ενδότερα του καφέ μπαρ που διατηρεί στην Κατερίνη, η 47χρονη ιδιοκτήτριά του! Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο βάθος του καταστήματος, μια 35χρονη που εργαζόταν ως σερβιτόρα προσέφερε και άλλους είδους υπηρεσίες στους πελάτες.
Η «ροζ»… ατμόσφαιρα του μπαρ αποκαλύφθηκε όταν άνδρες της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες για το τι γινόταν στα «ιδιαίτερα», οργάνωσαν επιχείρηση και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα. Η 47χρονη Βουλγάρα ιδιοκτήτρια συνελήφθη γιατί διευκόλυνε έναντι μέρους της αμοιβής τις ερωτικές επαφές της Ρουμάνας, η οποία δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.
Μαζί με την 47χρονη ιδιοκτήτρια που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενη για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραπέμφθηκε και μια 42χρονη Αλβανίδα σερβιτόρα η οποία συνελήφθη γιατί δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.