Οπαδοί της Χρυσής Αυγής γέμισαν με φέιγ βολάν την Πάτρα και την Πρέβεζα

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής γέμισαν με φέιγ βολάν την Πάτρα και την Πρέβεζα

Με συνθήματα όπως «Ελευθερία στους Εθνικιστές», «Έλληνες ούτε βήμα πίσω», «Κάτω η χούντα του Μνημονίου», «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές»

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής γέμισαν με φέιγ βολάν την Πάτρα και την Πρέβεζα

Δύο παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστές οπαδούς της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Πάτρα και Πρέβεζα.

Με αυτοκίνητα και μηχανάκια οι οπαδοί της ΧΑ πέταξαν φέιγ βολάν στους δρόμους των δύο πόλεων με συνθήματα όπως «Ελευθερία στους Εθνικιστές», «Έλληνες ούτε βήμα πίσω», «Κάτω η χούντα του Μνημονίου», «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές».
Κλείσιμο

Όπως μεταδίδει το thebest.gr αυτοκίνητα με οπαδούς της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, προκάλεσαν τους πατρινούς που έβλεπαν άναυδοι να πέφτουν σε δρόμους και πεζοδρόμια χιλιάδες έντυπα. Μάλιστα αρκετοί αγανακτισμένοι περαστικοί έσκυβαν και έσκιζαν τα φειγ βολάν σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Στην Πρέβεζα, όπως μεταδίδει το epirusgate.blogspot.gr, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έχοντας όχημα ένα μηχανάκι και καλύπτοντας τα πρόσωπα τους με κράνη προκάλεσαν.... χαρτορύπανση γεμίζοντας κεντρικούς δρόμους με φειγ βολάν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης