Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δράστης της δολοφονίας στο Κερατσίνι να συμμετέχει ενεργά στα συσσίτια του μίσους. Ο Γιώργος Ρουπακιάς εμφανίζεται να βοηθάει σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια φορώντας μπλούζα με το λογότυπο της οργάνωσης στην πλάτη.
Ο είχε παραδεχθεί σε φίλους του πως συμμετείχε διανομή τροφίμων της «Χρυσής Αυγής» αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα. Ωστόσο από τη Χρυσή Αυγή επιμένουν πως ο 45χρονος δεν είναι μέλος της οργάνωσης.
Δείτε το βίντεο όπου ο Γιώργος Ρουπακιάς διακρίνεται να φοράει μαύρη μπλούζα με κουκούλα και το λογότυπο της Χρυσής Αυγής σε συσσίτιο στη Νίκαια:
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών