Βλέπουν Επαναστατικό Αγώνα στη Citibank

Βλέπουν Επαναστατικό Αγώνα στη Citibank

Τον «Επαναστατικό Αγώνα» βλέπουν πίσω από τη βόμβα στη Citibank της Φιλοθέης τα ξημερώματα της Δευτέρας οι αρχές ασφαλείας.  Αν και η βόμβα που έσκασε στις 3 τη νύχτα, προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, η μεθοδολογία δείχνει από μακριά ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στη μετά- 17Ν εποχή. Μάλιστα, το καλώδιο μήκους 30 μέτρων που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να πυροδοτήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, π

Βλέπουν Επαναστατικό Αγώνα στη Citibank

Τον «Επαναστατικό Αγώνα» βλέπουν πίσω από τη βόμβα στη Citibank της Φιλοθέης τα ξημερώματα της Δευτέρας οι αρχές ασφαλείας.  Αν και η βόμβα που έσκασε στις 3 τη νύχτα, προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, η μεθοδολογία δείχνει από μακριά ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στη μετά- 17Ν εποχή. Μάλιστα, το καλώδιο μήκους 30 μέτρων που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να πυροδοτήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, παραπέμπει στην επίθεση κατά των ΜΑΤ που έγινε στην περιοχή του Ρουφ στις 29 Οκτωβρίου του 2004. Ενέργεια της οποίας την ευθύνη είχε αναλάβει η συγκεκριμένη οργάνωση. «Προσπαθούμε μέσω των καμερών που διέθετε το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λαυρίου, να εξασφαλίσουμε τυχόν υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις έρευνες» τονίζει στο «protothema.gr» αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής και προσθέτει  «Εάν εξακριβώσουμε και ποια εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι η συγκεκριμένη οργάνωση».

Αξίζει να τονισθεί πως ένα ακόμη ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής - το οποίο ωστόσο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες - είναι πίσω από την επίθεση στη Citibank να κρύβεται η οργάνωση «Ένοπλή Επαναστατική Δράση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης