​Νέα τηλεδιάσκεψη​ στο ΥΠΟΙΚ με τους θεσμούς

​Νέα τηλεδιάσκεψη​ στο ΥΠΟΙΚ με τους θεσμούς

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν  η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και η κατάθεση του νέου κρατικού Προϋπολογισμού στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη

​Νέα τηλεδιάσκεψη​ στο ΥΠΟΙΚ  με τους θεσμούς
Τηλεδιάσκεψη με τους δανειστές είχαν το απόγευμα της Τετάρτης οι υπουργοί Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας κυρία Έφη Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ.Δημήτρης Λιάκος και ο Γενικός Γραμματέας του Γενικού Λογιστηρίου κ.Φραγκίσκος Κουτεντάκης, ενόψει της επιστροφής των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν  η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και η κατάθεση του νέου κρατικού Προϋπολογισμού στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Η ελληνική πλευρά διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των θεσμών ότι αναμένουν να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί στις 29 Νοεμβρίου, μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης  Τσακαλώτος Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Δημοσίας Τάξεως Νίκος Τόσκας με το προεδρείο των συμβολαιογράφων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης