Σταθεροποιητικές κινήσεις στη Wall Street

Σταθεροποιητικές κινήσεις στη Wall Street

Τη θετική ώθηση στην αγορά προσέφεραν τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών που ανακοινώθηκαν σήμερα

Σταθεροποιητικές κινήσεις στη Wall Street
Ήπια ήταν η αντίδραση των αμερικανικών δεικτών στα φορολογικά σχέδια της κυβέρνησης Τραμπ, αν και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σ. Μνιούτσιν, επιβεβαίωσε την πρόθεση να υπάρξει μείωση του φορολογικού συντελεστή για επιχειρήσεις στο 15%. 

«Η συζήτηση γύρω από τα φορολογικά σχέδια είναι θετική για τις αγορές. Αλλά δεν νομίζω ότι η αγορά έχει ενθουσιαστεί» σχολίασε ο Τζον Κόνλον, επικεφαλής επενδύσεων στην People's United Wealth Management. 

Νωρίτερα, οι αμερικανικοί δείκτες κινούνταν σε θετικό έδαφος, ωστόσο έκλεισαν σε αρνητικό. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,1% στις 20.975 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με απώλειες 0,05% στις 2.387 μονάδες ενώ ο Nasdaq έκλεισε αμετάβλητος στις 6.025 μονάδες. 

Κλείσιμο
Τη θετική ώθηση στην αγορά προσέφεραν τα οικονομικών αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα, με PepsiCo, United Technologies, Procter & Gamble και Twitter να ανακοινώνουν μεγέθη α' τριμήνου καλύτερων των εκτιμήσεων.

Εκ των 181 από τις 500 εταιρείες του S&P 500 που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα έως σήμερα το 77% έχει ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Πηγή Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης