Γεννηματά: Υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σε βάρος μου σκευωρία

Γεννηματά: Υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σε βάρος μου σκευωρία

Τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα «Γεννηματάς», δήλωσε  

Γεννηματά: Υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σε βάρος μου σκευωρία
Για υπόνοια  εμπλοκής  δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία της  ανήθικης και βάναυσης προσβολής της προσωπικότητάς της, έκανε λόγο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
         
Η κυρία Γεννηματά, συνοδευόμενη από το βουλευτή Θεόδωρο  Παπαθεοδώρου και το  δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα, είχε σήμερα ημίωρη περίπου συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά από αίτημα της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
         
Σκοπός της επίσκεψης της κυρίας Γεννηματά στην Ανωτάτη Εισαγγελέα της χώρας ήταν να εκθέσει  τα ζητήματα που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αναφορικά με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Documento».
         
Η εν λόγω εφημερίδα ιδιοκτησίας του Γιάννη Καλογρίτσα  η οποία  διευθύνεται από τον Κώστα Βαξεβάνη, εμπλέκει το όνομα της κυρίας Γεννηματά, μαζί με άλλα ονόματα (όπως είναι του Θεοδώρου Πάγκαλου και της Μαργαρίτα Παπανδρέου) στη λίστα Μπόγιαρνς.
         
Η κυρία Γεννηματά ζήτησε από την ανωτάτη εισαγγελικό λειτουργό να αναληφθούν πρωτοβουλίες, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, καθώς προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της επίμαχης εφημερίδας.
Κλείσιμο
         
Κατά την έξοδό της από το δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου η κυρία Γεννηματά δήλωσε:
         
"Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη είναι μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου.
         
Εξάλλου, τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα «Γεννηματάς».
         
Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους. 
         
Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή.
         
Γι' αυτό και ζήτησα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών». 
           
Και κατέληξε η κυρία Γεννηματά: «Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης