Κέρδη στο φινάλε για τις ευρωαγορές - Ράλι για την Deutsche Bank

Κέρδη στο φινάλε για τις ευρωαγορές - Ράλι για την Deutsche Bank

Mετά από δημοσίευμα του Reuters που θέλει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης να φθάνει σε συμβιβασμό με την γερμανική τράπεζα

Κέρδη στο φινάλε για τις ευρωαγορές - Ράλι για την Deutsche Bank
Οι αγορές κινούνται σχεδόν πάντα βασιζόμενες σε φήμες, υποστηρίζουν οι ειδικοί και αυτό αποδείχθηκε έμπρακτα σήμερα, καθώς οι ευρωπαϊκές μετοχές κατόρθωσαν να μαζέψουν τις απώλειές τους, μετά από δημοσίευμα του Reuters που θέλει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης να φθάνει σε συμβιβασμό με την Deutsche Bank, αναφορικά με το πρόστιμο των 14 δισ. δολαρίων.

Η μετοχή της γερμανικής τράπεζας εμφάνισε εντυπωσιακή μεταβλητότητα, καθώς βρέθηκε να χάνει 8% στις πρώτες ώρες της συνεδρίασης του DAX 30 και τελικώς κατόρθωσε να κλείσει με κέρδη 6,3%, ανακτώντας όχι μόνο το ψυχολογικό όριο των 10 ευρώ αλλά φθάνοντας στο επίπεδο των 11 ευρώ.

Κλείσιμο
Κέρδη 0,06% για τον πανευρωπαϊκό δείκτη Euro Stoxx 600 στις 342 μονάδες, με τον DAX 30 να ενισχύεται 1,01% στις 10.511 μονάδες, ενώ κατά 0,29% χαμηλότερα κινήθηκε ο FTSE 100 στις 6.899 μονάδες.

Στο 0,1% η ενίσχυση για τον γαλλικό CAC 40 στις 4.448 μονάδες, με τον ισπανικό ΙΒΕΧ 35 να κινείται κατά 0,19% χαμηλότερα στις 8.779 μονάδες και τον FTSE MΙΒ να εμφανίζει κέρδη 0,32% στις 16.401 μονάδες.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης