Τσακαλώτος: Η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε

Τσακαλώτος: Η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε

Αύριο απλώς θα γίνει η τυπική επικύρωση του θέματος, είπε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ και διεμήνυσε ότι από του χρόνου η χώρα θα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης 

Τσακαλώτος: Η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε
Ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος μετά την συνάντηση των διοικητών του ESM, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος από το Λουξεμβούργο. Την Παρασκευή απλώς θα γίνει η τυπική επικύρωση του θέματος συμπλήρωσε ο κ Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στην συνάντηση του με τον επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί εξήγησε ότι έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι καθώς έχει ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και έχουμε μια συμφωνία για το χρέος.

«Κατανοώ ότι για πολλούς Έλληνες τα πράγματα είναι ακόμη πολύ δύσκολα» είπε ο κ. Τσακαλώτος και προσέθεσε «καθώς περάσαμε πολλά δύσκολα μέτρα. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι ο επόμενος χρόνος πρέπει να είναι όχι μόνο ο χρόνος που βγαίνουμε από τη κρίση με ανάπτυξη αλλά η περίοδος που δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά στοιχεία αυτής της ανάπτυξης».

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης