Κτηματολόγιο: «Βαφτίζουν» καθυστερήσεις την στάση πληρωμών

Κτηματολόγιο: «Βαφτίζουν» καθυστερήσεις την στάση πληρωμών

Με ανακοίνωσή της η ΕΚΧΑ επιχειρεί να απαντήσει στα όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία

Κτηματολόγιο: «Βαφτίζουν» καθυστερήσεις την στάση πληρωμών
Για καθυστερήσεις στις πληρωμές και προβλήματα αλλά οχι για στάση πληρωμών κάνει λόγο η εταιρεία του Κτηματολογίου απαντώντας σε όσα καταγγέλλουν εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, η ΕΚΧΑ Α.Ε. υποστηρίζει ότι τα προβλήματα αυτά «ξεπερνιούνται» αν και σύμφωνα με την καταγγελία του σωματείο μηχανικών και δικηγόρων έχουν παγώσει όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τις 28 μελέτες που είχαν εξαγγελθεί από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ το Σωματείο Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο κάνει λόγο για ένα πρόβλημα που κάποιοι επιχειρούν να κρύψουν κάτω από το χαλί.

Η εταιρεία υποστηρίζει ακόμα ότι «τα χρήματα της ΕΚΧΑ ΑΕ είναι απολύτως διασφαλισμένα σε λογαριασμούς της εταιρείας και έχουν εξασφαλιστεί και υψηλά επιτόκια. Σε καμία περίπτωση, δεν διακυβεύεται η πορεία του έργου και δεν διακινδυνεύει η λειτουργία της εταιρίας. Αντίθετα, κάθε μέρα που περνά επιταχύνεται όλο και περισσότερο η προσπάθεια και οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης