Ικανοποιημένος από το νέο management του «Ερρίκος Ντυνάν» ο Ανδρέας Μαρτίνης

Ικανοποιημένος από το νέο management του «Ερρίκος Ντυνάν» ο Ανδρέας Μαρτίνης

Στο τέλος του 2008 και ύστερα από πιλοτική διαδικασία ενός χρόνου από τη νέα διαχείριση του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» (κοινή εταιρεία Ιατρικού - Euromedica) θα κριθεί η ανανέωση της σύμβασης για τα τρία επόμενα χρόνια. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει τις αναφορές περί πιέσεων για την ανάθεση της διαχείρισης, λέγοντας ότι είχε εξουσιοδοτηθεί από το κεντρικό συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού για να προκρί

Ικανοποιημένος από το νέο management του «Ερρίκος Ντυνάν» ο Ανδρέας Μαρτίνης

Στο τέλος του 2008 και ύστερα από πιλοτική διαδικασία ενός χρόνου από τη νέα διαχείριση του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» (κοινή εταιρεία Ιατρικού - Euromedica) θα κριθεί η ανανέωση της σύμβασης για τα τρία επόμενα χρόνια. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει τις αναφορές περί πιέσεων για την ανάθεση της διαχείρισης, λέγοντας ότι είχε εξουσιοδοτηθεί από το κεντρικό συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού για να προκρίνει την καλύτερη προσφορά στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει το «Ερρίκος Ντυνάν» προς την πολιτεία.

Ο κ. Μαρτίνης επεσήμανε ότι ήδη από τον πρώτο μήνα διαφαίνεται καλή συνεργασία με τη νέα διαχειρίστρια εταιρεία από την οποία το νοσοκομείο προσδοκά ισοσκελισμένα λογιστικά και οικονομίες κλίμακος στις προμήθειες, καθώς είναι μεγαλύτερες εταιρείες. Η εκτέλεση της σύμβασης, όπως συμπλήρωσε, δεν είναι μονομερής διαδικασία, αφού, αν αποφασίσει το Δημόσιο να καλύψει το 80% της δυναμικότητας του νοσοκομείου, τότε η διαχειρίστρια εταιρεία μπορεί να κρίνει ασύμφορη τη σύμβαση. Ωστόσο, η συνεργασία με το «Ερρίκος Ντυνάν» μπορεί να αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για οποιονδήποτε επιχειρηματία, όπως εκτίμησε ο κ. Μαρτίνης σε σχετική ερώτηση.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού εκτός από τις αναφορές στη νέα διαχείριση ευχαρίστησε την κυβερνητική πλειοψηφία και το ΛΑΟΣ για τη νέα σύμβαση Ερυθρού Σταυρού - Δημοσίου ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τις θέσεις που εξέφρασε «το επίσημο ΠΑΣΟΚ» κατά τη συζήτηση της σύμβασης στη Βουλή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης