Απίστευτο βίντεο: Τραγουδιστής κλωτσάει και γκρεμίζει από τη σκηνή θαυμάστρια

Απίστευτο βίντεο: Τραγουδιστής κλωτσάει και γκρεμίζει από τη σκηνή θαυμάστρια

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Parker Cannon έχει φερθεί τόσο άνανδρα και μάλιστα σε γυναίκα που πλήρωσε για να τον δει

Απίστευτο βίντεο: Τραγουδιστής κλωτσάει και γκρεμίζει από τη σκηνή θαυμάστρια
Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η πράξη ενός τραγουδιστή ο οποίος κατά τη διάρκεια συναυλίας κλώτσησε και έριξε από τη σκηνή θαυμάστρια που ανέβηκε για να βγάλει σέλφι. Ο τραγουδιστής της πανκ μπάντας «The Story So Far» κατά τη διάρκεια συναυλίας στο κλαμπ Mod του Τορόντο φέρθηκε με τον πιο άνανδρο και απάνθρωπο τρόπο σε θαυμάστρια που πλήρωσε για τον δει. 

Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 520.000 views o Parker Cannon πηγαινοέρχεται στη σκηνή και αντιλαμβάνεται ότι μια θαυμάστρια έχει ανέβει επάνω. Τότε παίρνει φόρα και την κλωτσά με δύναμη στην πλάτη με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει κάτω μπροστά προς το πλήθος. Το κοινό ζητωκραυγάζει και ο Cannon συνεχίζει να τραγουδάει. Λεπτά αργότερα και άλλοι θαυμαστές κάνουν το ίδιο αλλά εκείνος δεν αντιδρά.

Ο μάνατζερ του κλαμπ αμέσως μετά δήλωσε: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε αυτές τις ενέργειες από κανέναν. Δεν θα επιτρέψουμε στο συγκρότημα να ξαναπαίξει εδώ μετά τις πράξεις τους. Δεν είχα ποτέ φανταστεί και δεν έχω ξαναδεί τίποτα ανάλογο εδώ σε όλα τα 14 χρόνια λειτουργίας μας. Ηταν μια πολύ δειλή πράξη. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός».

Κλείσιμο
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει φερθεί τόσο ανάρμοστα. Η δικαιολογία του είναι ότι απεχθάνεται τις σέλφι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης